Prijswinnaars actie nieuwe logo

woensdag 18 september 2019

Voor de zomervakantie hebben alle kinderen van Onderwijsstichting Arcade een bal gekregen met daarop het nieuwe logo van Arcade. Hier was een fotowedstrijd aan gekoppeld. Er werden maar liefst 76 foto’s ingestuurd. Hieruit zijn uiteindelijk drie foto’s gekozen die werden beloond met een prijs. De keuze was erg lastig, want er waren vele prachtige foto’s.

De drie winnende foto's zijn geworden:

Elin en Sef

Elin en Sef van obs De Akker uit Sleen. Zij maakten een foto met Arcadebal-in het zwembad in Italië.

Dinand

Dinand Lichtendonk uit groep 8 van obs De Buitenvree had de bal meegenomen naar een dag uitje op landgoed Tenaxx in Wedde. De Dino daar wilde de bal niet meer laten gaan.

test

Emiel en Tim (obs De Kern) namen de bal mee naar de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze op 2964 m.

Bekijk hier alle foto's >>