OBS De Expeditie van start

maandag 17 augustus 2020

Die drie andere scholen, OBS De Kern in de Marslanden, OBS ’t Spectrum en OBS Baalder maakten maandag min of meer ook een nieuwe start. Samen met De Expeditie werken ze met een nieuw onderwijsconcept. “We willen nog meer laten zien dat we uitgaan van de kracht van ieder individueel kind”, vertelt Oolbekkink. “De scholen hebben in de zomervakantie dankzij de medewerkers een enorme metamorfose ondergaan. We zijn er dan ook klaar voor. Via vlogs hebben we de ouders en de kinderen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat blijven we ook doen. Ik ben ontzettend trots op al het werk dat al is verricht.”
De kinderen van De Expeditie brachten samen met scouts van de Stanley-groep Hardenberg het natuuronderwijs meteen in de praktijk. Er werd een schommel gebouwd, een vuurtje gemaakt en broodjes gebakken.
In het filmpje een impressie van de eerste natuuractiviteit op De Expeditie.