Website

obs 't Spectrum Hardenberg

't Spectrum is een openbare school in de wijk Baalderveld in Hardenberg. Op onze school wordt onderwijs op maat geboden en vinden we het heel
belangrijk dat elk kind met plezier naar school gaat. Bij ons wordt elke leerling "gekend". Er is veel ruimte voor persoonlijk contact zowel voor de leerling als voor de ouders.

Wij willen, dat de kinderen en hun ouders zich bij ons goed voelen en dat iedereen weet: “Ik ben welkom!”.
Onze leerlingen leren met veel plezier, ontdekken wat ze interessant vinden, wat hun talenten zijn en waar ze in geloven. Daarbij leren zij hun eigen doelen te stellen en leren zelf verantwoordelijk te zijn voor hun eigen leerproces. Hun tablet is daarbij een belangrijk hulpmiddel.
Zo wordt ieder kind, gesteund door ouders en leerkrachten, in staat gesteld om op basis van vertrouwen, veiligheid en respect met plezier te bouwen aan de toekomst.
 
Onze school is een openbare school. Je mag bij ons jezelf zijn, zeggen wat je vindt en wat je gelooft. Dat mag elk kind en elke leerkracht, want zo leren we van elkaar.
 
Zo krijgt ieder kind bij ons de kans om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, om kansen te grijpen en om een gelukkig kind te zijn. Zo weet ieder kind bij ons: “Ik ben welkom!”

Herderstasje 56 7772 LD Hardenberg
T: 0523-260181
E: directie@spectrum-hardenberg.nl
W: www.spectrum-hardenberg.nl

Spectrum logo

Bij Arcade gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.
© Onderwijsstichting Arcade